Menu
×

Rreth Nesh

Eksperienca dhe Organizimi

Firma Ndërkombëtare Hertz është zyrtarisht dhe ligjërisht në Shqiperi nga
2001, përfaqësuar nga Aima Sha.

Aktiviteti ynë kryesor është përqendruar në “Makina me qera”. Ne filluam operacionet tona me një flotë modeste prej rreth 6 veturave. Sot ne kemi një gamë të gjërë  të mrekullueshme, nga automjetet e vogla në SUV (4×4) dhe furgona. Kur filluam aktivitetin tonë në Shqipëri, 15 vjet më parë shërbimi ynë kryesor ishte “Makina me qera”, ndërkohë që sot ne mund t’u ofrojmë klientëve tanë:

  • SHERBIM TRANSPORTI (BRENDA VENDIT DHE JASHTE);
  • OPERATIONAL LEASING
  • TRANSPORT NE AEROPORT
  • RENT2BUY

Një ekip shumë profesional do të jetë në dispozicionin tuaj në tri lokacione në Tiranë:

  • Hertz Plaza headquarter
  • Tirana International Airport

Ne vendosim klientët në zemër të gjithçkaje që bëjmë. Kënaqësia e klientit është një faktor kyç për biznesin tonë; ne besojmë se dhënia e asaj që klientët tanë dëshirojnë është mënyra më e mirë për të rritur kompaninë tonë. Ne synojmë të ndërtojmë këto partneritete përmes mënyrës se si merremi me klientët dhe duke i jetuar vlerat tona çdo ditë. Me një filozofi të ndërtuar rreth fokusit dhe thjeshtësisë, ne kemi krijuar një strategji të qartë që i vë klientët në qendër të të gjitha aktiviteteve tona.

Misioni ynë

Misioni ynë është të jemi kompania më e fokusuar në klientë, me kosto efektive dhe me qira të automjeteve dhe pajisjeve në çdo treg që shërbejmë. Ne do të forcojmë pozicionet tona udhëheqëse përmes një kulture të vlerës së përbashkët të punonjësve dhe përfshirjes së partnerëve duke bërë investime strategjike në markën, njerëzit dhe produktet tona. Fokusi i gjithçkaje që bëjmë do të jetë përmirësimi i vazhdueshëm i vlerave tona më të mira.

Vizioni ynë

Ne do të jemi markë e parë e zgjedhjes për qira të automjeteve dhe pajisjeve dhe zgjidhjet totale të mobilitetit.

COPYRIGHT 2018 © Hertz Albania. | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY EVOLVE STUDIO